Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το Δ.Σ Λεβαδέων καταδίκασε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

dimarxeioΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά τη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, αποφάσισε ομόφωνα στην έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Π.Φύσσα, που δολοφονήθηκε σε ενέδρα Χρυσαυγιτών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει κατηγορηματικά την πολιτική δολοφονία του Π. Φύσσα και τη δολοφονική επίθεση κατά των μελών του Κ.Κ.Ε. και δηλώνει ότι θα κινητοποιηθεί στην κατεύθυνση του περιορισμού της δράσης αυτών των μορφωμάτων, ευαισθητοποιώντας και κινητοποιώντας τις δημοκρατικές και αντιφασιστικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας.
Οι πολιτικές των κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων που έφεραν και εφαρμόζουν τα μνημόνια, οδηγώντας στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, οι πολιτικές της ανεργίας και της συνεχιζόμενης λιτότητας, οι πολιτικές που καταστρατηγούν το Σύνταγμα, που καταλύουν τη Δημοκρατία και τους νόμους, για να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή πολιτική των «δύο άκρων» που εξισώνουν τους αγώνες του λαού για δημοκρατία και ανεξαρτησία με τις παρακρατικές εγκληματικές ενέργειες των νεοφασιστικών και τέλος, οι πολιτικές της βίας και της καταστολής των ειρηνικών διεκδικητικών κινητοποιήσεων του λαού είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία των νεοφασιστικών μορφωμάτων και για την εγκληματική δράση τους.
Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων.
Ο λαός οργανωμένος μπορεί να τσακίσει τη Χρυσή Αυγή. Να απομονώσει τους Χρυσαυγίτες, να τους κάνει ανεπιθύμητους παντού, να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, να τους στείλει στις τρύπες τους.
Για να μην εξακολουθούν να χύνουν το δηλητήριο τους στις λαϊκές συνειδήσεις και να προβάλλουν τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: