Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

H Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού συμμετείχε στο 7ήμερο καταναλωτή της Ε.Ε.Ε.Β.Ο

Συνεχίστηκαν και την Κυριακή 20 Οκτώβρη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Επταήμερο Καταναλωτών που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Εμπορικός Σύλλογος Ορχομενού με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής.
Προσκεκλημένο αυτή τη φορά, το Δεύτερο Παιδικό Τμήμα Ελληνικών Χορών της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού που χόρεψε μακεδονικούς χορούς σε διδασκαλία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δημ. Ζυγογιάννη. Την παρουσίαση των χορών είχε αναλάβει η έφορος του χορευτικού κα Σοφία Κουκιάσα.
Συγκινητική ήταν και η παρουσία του κόσμου που καταχειροκρότησε τους μικρούς χορευτές για την άψογη εμφάνισή τους. Τους προσκεκλημένους χαιρέτισε η πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων κα Βασιλική Στεφοπούλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι σεβαστοί πατέρες Αθανάσιος και Μιχαήλ, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο Πρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ. Γιώργος Ζυγούρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών κα Βούλα Καράλη, δημοτικοί σύμβουλοι, η συγγραφέας κα Τότα Τσάκου – Κοβερτίνο και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας.
Μετά την εκδήλωση τα παιδιά δεξιώθηκαν με την φροντίδα του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου κου Νεκτάριου Τσάπρα.
Τους ευχαριστούμε όλους.
Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: