Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Με ικανοποιητική συμμετοχή των μελών διεξήχθη η Γεν. Συνέλευση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. του Ν.T. ΒΟΙΩΤΙΑΣ



Διεξήχθη επιτυχώς, η προσυνεδριακή Γενική συνέλευση την  Δευτέρα  18   Νοεμβρίου 2013,  στα γραφεία  μας  Φίλωνος  16 και Πεσόντων Μαχητών στη Λιβαδειά, με ικανοποιητική συμμετοχή των μελών από όλο το Νομό . Η παρουσία των νέων συναδέλφων ήταν έντονη & ενθαρρυντική, ενώ μεγάλες ήταν οι απουσίες των παλαιών μελών που έχουν επιτελέσει κατά καιρούς και στα προεδρία της Ένωσης. Τέθηκαν πολλοί προβληματισμοί και ακούστηκαν  όλες οι απόψεις.
Πολλά ερωτήματα δέχθηκε ο πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.  κ. Δημόπουλος, που μαζί με την νομική σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. κ. Μανίκα, απάντησαν στα μέλη και συμφώνησαν σε μία νέα συνάντηση  με τους Πτυχ. Πολιτικούς Μηχανικούς  Δομικών Έργων , Έργων Υποδομής & Τοπογράφους, για το θέμα των τοπογραφικών διαγραμμάτων και γενικότερων προβλημάτων των ειδικοτήτων.
Την Γενική συνέλευση προλόγισε ο πρόεδρος του Ν.Τ.Β.  κ. Μπότης και χαιρέτησε το μέλος της Κ.Δ.Ε. και μέλος του Ν.Τ. κ. Αίσωπος.
Πιστεύουμε ότι διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος με αμείωτη ένταση και αυτό το μαρτυρούν  οι τέσσερεις (4) και πλέον ώρες  που κράτησαν καθηλωμένους τους συναδέλφους.
Η διοίκηση του Νομαρχιακού τμήματος Βοιωτίας, σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας, καλεί τα μέλη είναι κοντά στην ΕΕΤΕΜ, δηλώνει ότι είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόταση που θα βελτιώσει την λειτουργία του τμήματος.


                    Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
του N.Τ. Βοιωτίας                                                      του  N.Τ. Βοιωτίας
ΜΠΟΤΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                      ΤΑΣΣΙΟΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: