Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Βαγγέλης Αποστόλου επισκέφθηκε τον Ορχομενό και τα μνημεία του!



Με σύμμαχο το ηλιόλουστο πρωϊνό αλλά και την αμεσότητα που εκπέμπει ως άνθρωπος,  ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τον συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά» ολοκλήρωσε ένα ακόμη πέρασμα – πιο στοχευμένο αυτή τη φορά στον Πολιτισμό της περιοχής μας –  σήμερα στο κέντρο του Δήμου Ορχομενού   .



Συνοδευόμενος από τον Ορχομένιο Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Θανάση Ζαννιά – ένα πρόσωπο που όλοι γνωρίζουμε στον τόπο μας πόση ουσιαστική και διαχρονική σχέση έχει τόσο με την δημόσια ζωή όσο και με την άσκηση πολιτικής και πολιτικών – ο κ. Αποστόλου «καλημέρισε» πολίτες που συνάντησε στην Πλατεία Ηρώων, μεταξύ των οποίων και τον κ. Γιώργο Τζαβάρα, επίσης υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο αλλά με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε το κέντρο της Ελλάδας» του κ. Κώστα Μπακογιάννη. 



 Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τους Αρχαιολογικούς μας χώρους προκειμένου να δει με περισσότερη ηρεμία αυτή τη φορά τα τρία λαμπρά μας μνημεία που συνθέτουν το όραμα της τοπικής μας κοινωνίας που ακούει στο όνομα «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού».
Ο κ. Αποστόλου επισκέφθηκε αρχικά τον Θολωτό Τάφο του Μυνία και το Αρχαίο Θέατρο και στην συνέχεια πέρασε απέναντι για να θαυμάσει τις λεπτομέρειες του Βυζαντινού Μνημείου της Παναγίας η Σκριπού. 


Μάλιστα, στον περίβολό της έκανε και μια δήλωση στο ORCHOMENOS PRESS
για την επίσκεψή του αυτή που εστιάστηκε στην ανάπτυξη του τριτογενή τομέα στον τόπο μας, μέσα από την απαραίτητη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Ας τον ακούσουμε…

  
Δηλώσεις στο ORCHOMENOS PRESS έκανε και ο κ. Θανάσης Ζαννιάς, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τον συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά»… 




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείσθε να μην πατάτε το πράσινο όπως οι παραπάνω Κύριοι στον Τάφο του Μινύα!