Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

O Συνδυασμός «Όραμα και Έργο» κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο, ανανεωμένο και ξεχωριστά ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο εν όψει των Δημοτικών Εκλογών της 18ης Μαίου 2014.


Ύστερα από την απαίτηση των συμπολιτών μας και την κληρονομιά της επιτυχημένης 8ετούς θητείας μας ως Δημοτική Αρχή (2002 – 2010), ο Συνδυασμός «Όραμα και Έργο» κατέθεσε σήμερα ένα ολοκληρωμένο, ανανεωμένο και ξεχωριστά ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο εν όψει των Δημοτικών Εκλογών της 18ης Μαίου 2014.

Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, ικανό να αγκαλιάσει το σύνολο των δυνάμεων του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού και μέσα από την δική σας υποστήριξη να  ξαναφέρει την τοπική μας κοινωνία στο προσκήνιο, μετά από μια αδιάφορη θητεία, ώστε να την αναδείξει και πάλι «πρωταγωνίστρια» ανάμεσα στους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Συνδυασμός «Όραμα και Έργο» στηρίζεται στην εμπειρία αλλά και στην δύναμη της θέλησης των προσώπων από τα οποία πλαισιώνεται. Πρόσωπα που έχουν ο καθένας τους τη δική του πορεία, τη δική παρουσία στον τόπο μας. Γι` αυτό και η «ομάδα» αυτή, θα κερδίσει!

Το μόνο που σας ζητάμε είναι να γίνουμε η επιλογή σας και από
την 1η Σεπτεμβρίου να αρχίσουμε να κάνουμε ξανά το ΟΡΑΜΑ, ΕΡΓΟ!

Λουκάς Υπερήφανος,
Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού