Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μήνυμα από τον κ. Κώστα Ξηρογιάννη εν όψει του β` γύρου στον Δήμο Ορχομενού

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες 
Ο συνδυασμός μας  Νέα Εποχή ,ζήτησε για τρίτη συνεχή φορά την ψήφο σας και έκανε έναν προεκλογικό αγώνα χωρίς να ξεφύγει ούτε μια στιγμή από τις αρχές και τις αξίες που μέχρι σήμερα υπηρέτησε!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας  ,  αυτούς που μας ψήφισαν,  αυτούς που μας στήριξαν  αλλά ακόμα και αυτούς που στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντί μας .
Η  εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής,   μας βρίσκει να ξεκινάμε από το  μηδέν.  Όλοι απελευθερωμένοι από υποχρεώσεις συγγενικές, φιλικές,  επιλέγουμε εκείνον που αποδεδειγμένα έχει στόχους και όραμα για το πού θέλει να οδηγήσει τον τόπο μας.
Χρέος μας η συμμετοχή!
Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες.
Στον αγώνα αυτό, δεν θα υπάρχει η φυσική μου παρουσία. Μία λοίμωξη του αναπνευστικού με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες,  μία λοίμωξη την οποία αρχικά αμέλησα για λόγους προεκλογικών υποχρεώσεων.
 θα ήταν άλλωστε  αδύνατο για μένα  να  πράξω αλλιώς!
Από το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου και  για λίγες ημέρες ακόμη δεν θα είμαι κοντά σας.
Οι συνεργάτες μου  με την πλήρη καθοδήγηση και ευθύνη μου θα είναι παρόντες σε μία πορεία νικηφόρα!
Ο Ορχομενός δεν αντέχει να γυρίσει σε νοοτροπίες καταδικασμένες στο απώτερο παρελθόν γκρεμίζοντας τις βάσεις  που μαζί  οικοδομήσαμε τα 3,5 αυτά χρόνια. Δεν αξίζει ο Ορχομενός να ζήσει και πάλι την πολιτιστική και κοινωνική παρακμή του παρελθόντος.
Είμαστε βέβαιοι ότι έχετε αντιληφθεί την κρισιμότητα αυτής της εκλογής και θα μας δώσετε  και πάλι την εντολή να υπηρετήσουμε από την θέση της Δημοτικής Αρχής τον τόπο μας .
Καλό αγώνα και με τη νίκη

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννη