Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο από τον επανεκλεγέντα Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου

nikΣυμπολίτισσες και συμπολίτες,
Αγαπητοί μου συνεργάτες, 
Φίλες και Φίλοι

Την  Κυριακή 18 Μαΐου δώσατε το μήνυμα στη ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ για τη συνέχιση του έργου μας ως Δημοτική Αρχή.
Στις 25 Μαΐου  μας δώσατε την ανέκκλητη εντολή να φέρουμε τη Θήβα μας εκεί που της πρέπει. Μακρυά από λόγους χωρίς ουσία και μακρυά από τα μικροκομματικά συμφέροντα.
Σας ευχαριστώ γιατί μετατρέψατε το σύνθημά μας “ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ” σε αποτέλεσμα και την ψήφο σας σε ΔΥΝΑΜΗ.
Να είστε βέβαιοι ότι η δέσμευσή μας θα συνοδεύεται από το ΜΑΖΙ. Μαζί με όλους, γιατί αυτό το έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Καλώ όλους τους Δημότες μας, και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να συνδράμουν το έργο μας και να στηρίξουν τις προτάσεις μας σε συνδυασμό και με τις δικές τους, για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του Δήμου Θηβαίων.
Είναι ώρα για σύνεση και συναίνεση.Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, παρά μόνο η μισαλλοδοξία και η ανευθυνότητα.
Η επερχόμενη πενταετία μπορεί να συνοδεύεται από δυσκολίες, όπως άλλωστε και η παρελθούσα τριετία, όμως σήμερα ο Δήμος είναι καλύτερα προετοιμασμένος, με μεγαλύτερη πείρα και περισσότερα εργαλεία. Μακάρι να βελτιωθούν οι οικονομικές συνθήκες, ώστε να λειτουργήσουμε καλύτερα αλλά και να προσφέρουμε περισσότερα.

Η  εντολή που μας δώσατε ξανά, μας επιφορτίζει με περισσότερο κουράγιο να συνεχίσουμε τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας για την προκοπή του τόπου μας.
Το έργο, που καλούμαστε να συνεχίσουμε, το οποίο αξιολογήθηκε ως θετικό από τους συμπολίτες μας, αποτελεί κατάκτηση των Δημοτών μας.
Δεν σας κρύβω ότι ως  Δημοτική Αρχή για την επόμενη πενταετία, αισθανόμαστε μεγάλο το βάρος της ευθύνης , ένα βάρος το οποίο πρέπει να σηκώσουμε.
Με τις σκέψεις αυτές- για μία ακόμη φορά – θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες για την περιφανή νίκη που μας χάρισαν.
Μία νίκη που ανήκει σε όλο το Δήμο απ’ άκρη σ’ άκρη!
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, χωρίς καμία εξαίρεση και τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους για τον καθαρό και δημοκρατικό αγώνα που έδωσαν στις φετεινές εκλογές.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια για τη στήριξή τους την οικογένεια μου,  όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μου καθώς και τους στενούς μου συνεργάτες σε αυτή τη μεγάλη πορεία.

Οι Δημότες  νίκησαν και συνεχίζουν την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στο μέλλον.

Γι’ αυτά ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δήμαρχος Θηβαίων
Επικεφαλής
Νέας Ενωτικής Πορείας
Σπύρος Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: