Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

To μήνυμα της Υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά για τα αποτελέσματα του α` γύρου στην Περιφερειακή μας Ενότητα

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών σηματοδοτεί την αποδοχή του Βοιωτού πολίτη που πιστεύει στην αλλαγή, στην εργασία, στην πρόοδο της κοινωνίας μας. Στην αλλαγή της νοοτροπίας μας!
Η νίκη ανήκει στους πολίτες της Βοιωτίας, στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και στηρίξατε την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια, πέρα από κόμματα για ενωτική πορεία, με πρόγραμμα και όραμα, δίνοντας μας αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας και μας καταστούν ικανούς να παλέψουμε για ν΄ “αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας”!!. Δίνοντας μας υψηλό ποσοστό ευθύνης για το αύριο. Για το μέλλον αυτού του τόπου. Ώστε ν΄αναμετρηθούμε με τα πραγματικά μας προβλήματα που δεν περιμένουν, και μας χρειάζονται όλους, ως άξιους εργάτες της αυτοδιοίκησης.
Ευχαριστώ επίσης, από καρδιάς και εκείνους που αμφέβαλαν και τους καλώ να συστρατευτούν, να συμμαχήσουν μαζί μας, ενώ τους προτρέπω σε μία γόνιμη συμμετοχή στη νέα μας πορεία.
Σε κάθε περίπτωση καλώ όλους και όλες, με σεβασμό στις θέσεις, στις αντιπαραθέσεις και στις προθέσεις του καθενός, να συμπορευτούμε στην κάλπη, δίνοντας δημιουργικό και προοδευτικό χαρακτήρα στον τόπο μας, στη Βοιωτία, στη Στερεά Ελλάδα., στηρίζοντας τον συνδυασμό:
«αλλάζουμε
στην καρδιά της Ελλάδας» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Μπακογιάννη
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όλους και όλες και τον καθένα χωριστά!

Φανή Παπαθωμά
Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας