Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Έξι χρόνια στο πηδάλιο της Βοιωτικής Εκκλησίας συμπληρώνει ο κκ. Γεώργιος

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 28ην Ιουνίου από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, ως Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Έξι χρόνια ανύστακτης παρουσίας σε ολόκληρη την Μητροπολιτική μας περιφέρεια, την οποία ως ακάματος εργάτης του αμπελώνος του Κυρίου οργώνει νυχθημερόν, από τα Δερβενοχώρια έως την Αράχωβα και από τα Άσπρα Σπίτια μέχρι την Αυλίδα, προκειμένου να λειτουργεί το Μέγα Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και να βρίσκεται κοντά στο λαό, που ο Θεός του εμπιστεύτηκε, κοντά στα παιδιά, στους γέροντες, στους νέους και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, αλλά και να συντονίζει και να καθοδηγεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, δίνοντας μας το παράδειγμα με την ολόψυχη και συνεχή προσφορά της αγάπης του και διδάσκοντας μας έργοις και λόγοις το του Αποστόλου Παύλου: «ἐὰν ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, οὐδέν εἰμι».


Με την απλότητά του, το χαμόγελό του, το ταπεινόν του χαρακτήρος του και την αστείρευτη αγάπη του είναι στις καρδιές όλων των Βοιωτών.


ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, ημών δε Πατρός και Ποιμενάρχου ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: