Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας

Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία. Σύμφωνα με τις αποφάσεις 118 & 197 / 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων     (αναρτημένες στο site του Δήμου και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ : ΑΔΑ: 6Ι1ΣΩΡΜ-Η4Φ & AΔΑ: ΒΤΞΙΩΡΜ-Ω5Ν)  η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης των Θηβών στην οδό Πινδάρου (ξεκινώντας από την οδό Σκουρτανιώτου και καταλήγοντας στην οδό Μπέλλου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.


ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1.       Η οδός Πινδάρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από 20 έως 30 Αυγούστου (ημέρα αποξήλωσης παραγκών-καθαριότητας).
2.       Τα κινούμενα επί της οδού Πινδάρου οχήματα θα κινούνται υποχρεωτικά στην οδό Δίρκης με την υφιστάμενη κατεύθυνση.
3.       Στο τμήμα της οδού Πινδάρου, από Οιδίποδος έως Αντιγόνης, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος διέλευσης τουλάχιστον 4,00μ. για λόγους αποκλειστικά και μόνο πυρασφάλειας.
4.       Θα απαγορευτεί η στάθμευση στο ανωτέρω τμήμα της οδού Οιδίποδος.
5.       Κατά το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της 22-8-2014 μέχρι το μεσημέρι της 31-8-2014 τα ταξί  θα σταθμεύουν επί της αριστερής πλευράς της οδού Αντιγόνης  από την οδό Πελοπίδου μέχρι την οδό Πινδάρου και από την οδό Επαμεινώνδα μέχρι την οδό Κάδμου με μέτωπο προς την οδό Κάδμου. Ο επί της οδού Αντιγόνης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης θα παραμένει ελεύθερος ώστε να μην παρεμποδίζεται η πρόσβαση σ’ αυτόν.
6.       Από την οδό Τσεβά μέχρι την οδό Μπέλλου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά.
7.       Από την οδό Μπέλλου θα επιτρέπεται η είσοδος στην οδό Πινδάρου μέσω της οδού Κέβητος για όσους θέλουν να κάνουν χρήση του πάρκινγκ της Πινδάρου και για τα πυροσβεστικά οχήματα.
8.       Όλοι οι κόμβοι με την οδό Πινδάρου θα διατηρηθούν μη εκμεταλλεύσιμοι από εμπόρους σε όλο το πλάτος έκαστου κόμβου για την αποφυγή συνωστισμού πάγκων και οχημάτων.
9.       Θα απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Πολυνείκους.
10.  Για την ασφαλή κίνηση των πεζών να διατηρηθούν χαμηλές ταχύτητες ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
11.    Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν από κατάλληλη σήμανση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: