Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλη Κορκίδη.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ε.Σ.Ε.Ε. παρόντες ήταν επίσης ο Γ.Γ. της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Καρανίκας, ο νομικός σύμβουλος της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Μέγκουλης και ο υπεύθυνος προγραμμάτων του Κ.Α.ΕΛ.Ε. κ. Πρίφτης.  
Ο Πρόεδρος συνεχάρη το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για την εκλογή του και έδωσε τη διαβεβαίωση του για τη στήριξη της Ε.Σ.Ε.Ε. στις ενέργειες και πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει το Δ.Σ. για την ανάπτυξη και το καλό του εμπορικού κόσμου της Λιβαδειάς.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των Εμπορικών Συλλόγων.
ü  Το φορολογικό που κατατέθηκε με το άδικο σύστημα φορολόγησης από το πρώτο ευρώ που θα εξαφανίσει την μικρομεσαία επιχείρησης.
ü  Το ασφαλιστικό και τα συσσωρευμένα χρέη των εμπόρων στον ΟΑΕΕ που έχουν ως αποτέλεσμα την μη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των μελών με παράλληλη χρέωση και ανατοκισμό των ποσών δίχως παροχές.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την πρόθεση στήριξης δικαστικών αγώνων οποιουδήποτε φορέα ενάντια στο ΟΑΕΕ.
Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα των Κυριακάτικων αργιών, συγχαίροντας πρωτίστως τον Πρόεδρο για τις θέσεις της Ε.Σ.Ε.Ε. και την προσωπική του απόφαση για παραίτηση από τις κομματικές θέσεις εκφράζοντας έτσι την πλήρη αντίθεση του Εμπορικού κόσμου στις κυβερνητικές αποφάσεις.
Ζητήθηκε η στήριξη του γραφείου Κ.Α.ΕΛ.Ε. Λιβαδειάς με την υλοποίηση προγραμμάτων προς όφελος εργοδοτών και εργαζομένων.
Τέλος, συζητήθηκε η εξεύρεση λύσης για τις δανειακές υποχρεώσεις και την βιωσιμότητα του κτιρίου του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και την αναβάθμιση προβολής μέσω ψηφιοποίησης του Μουσείου Παλαιών Επαγγελμάτων.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: