Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιδήμαρχοι εν δράσει…

Κάτι αλλάζει στο Δήμο Ορχομενού! Αρχικά στην ίδια την νοοτροπία των αιρετών, που  πρώτοι απ` όλους και σ` όλα τα επίπεδα,  «δίνουν το παράδειγμα»  μέσα από τις πράξεις τους, που ξεκινούν από την επιθυμία τους να προσφέρουν πέρα και πάνω από τις «συμβατικές» τους υποχρεώσεις.



«Θα καθαριστούν οι Πηγές»…

Αυτό το μήνυμα έχει στείλει από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος όσον αφορά τον πανέμορφο χώρο των Πηγών των Χαρίτων. Για το λόγο αυτό ο Αντιδημάρχος κ. Άγγελος Μαράντος, υπάλληλος στον Οργανισμό Κωπαϊδας, με προσωπική του φροντίδα έχει «πιάσει ήδη δουλειά». 
Ο φακός μας (Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014)  αποτυπώνει εικόνες από τον καθαρισμό τμήματος στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής και όπως μας ενημέρωσε θα συνεχίσει «μέχρι να λαμποκοπήσει ο τόπος».
Μάλιστα, σήμερα που ήταν μια ηλιόλουστη μέρα και ευκαιρία για … ποδηλατάδα στις Πηγές, έφηβοι Ορχομένιοι έκαναν στάση στην πηγή και παρακολουθούσαν με περισσό ενδιαφέρον τον καθαρισμό των Πηγών, που όντως θα αλλάξει οριστικά!!!







Θα φτιαχτούν τα πάντα…

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι προχωρήσει άμεσα σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα συμβάλλουν στην βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Για το λόγο αυτό και με προσωπική φροντίδα του αρμόδιου Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Γιάννη Νταβαλούμη, θα επισκευαστούν όλα τα μηχανήματα του Δήμου, πολλά από τα οποία ήταν αραγμένα για καιρό στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο.
Αν και Σαββάτο σήμερα, ο φακός μας τον βρήκε εκεί μαζί με εθελοντές να επισκευάζουν ένα από αυτά, προκειμένου άμεσα να «ριχτεί στην καθημερινότητα» , για τις ανάγκες του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού.






«Το είπα και την ημέρα της ορκωμοσίας μας. Θα πετύχουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς κι` αυτό θα γίνει επειδή πάνω απ` όλα το θέλουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου. Ο κόσμος βλέπει ήδη και τι παραλάβαμε αλλά και τις αλλαγές που άμεσα κάνουμε. Θέλω να είναι μαζί μας, να μας στηρίζει και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες των συμπολιτών μας» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: