Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ θα παρουσιάσει φέτος το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2015

Στην τελική ευθεία και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ορχομενού! Αποκριάτικα πάρτι, καλές φωτιές στα μεγαλύτερα δημοτικά μας διαμερίσματα, μεταμφιεσμένοι και οι τελευταίες πινελιές στα ευφάνταστα άρματα, μας έχουν βάλει για τα καλά στο κλίμα των ημερών, αναμένοντας την μεγάλη παρέλαση τον αρμάτων την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους του Ορχομενού.
Φέτος, ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος – αυτοί οι ακούραστοι εθελοντές, με το αστείρευτο χιούμορ και τις έξυπνες πάντοτε επιλογές τους – έχουν δώσει και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό και με την στήριξη της Δημοτικής Αρχής και των χορηγών, μας υπόσχονται ένα τριήμερο όπου η … καθημερινότητα, θα αλλάξει προσωπείο!
Η μεγάλη παρέλαση, λοιπόν , δεν μπορούσε να μην συνδυαστεί και μ` ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ταλαντούχο συντοπίτη μας, τον αγαπητό Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ.
Ο Βοιωτός καλλιτέχνης με τα ... χίλια πρόσωπα – που εγκαινιάζει μ` αυτό τον τρόπο και επίσημα τη συνεργασία του με την τοπική μας κοινωνία -  θα κάνει ουσιαστικά το ντεμπούτο του στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2015 ως παρουσιαστής του, γεγονός για το οποίο μας υπόσχεται πολλές, πολλές εκπλήξεις! 
«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόσκλησή σας να παρουσιάσω το «ιστορικότερο» ίσως Καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας. Χαίρομαι που θα «επιστρέψω» στην πόλη που μεγάλωσα. Είμαι χαρούμενος και παράλληλα ευγνώμων για την επιλογή του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να περάσουμε αξέχαστα» είπε στο ORCHOMENOS PRESS ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος. Και συμπλήρωσε: «Έχω πολλές μνήμες απ` αυτές τις μέρες στον Ορχομενό. Οι Απόκριες είναι ένας τρόπος για να ξεφύγουμε όλοι από την δύσκολη καθημερινότητα και καλώ – επ` ευκαιρία – τους  όλους να είναι μαζί μας στον Ορχομενό αυτή την Κυριακή» . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: