O Διοικητής του ΟΓΑ Δρ. Ξενοφών Βεργίνης σας προσκαλεί στο «8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Νέων Αγροτών» των Νομών Βοιωτίας, Εύβοιας στην πόλη της Θήβας τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφινάς» του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Θήβας.
Με εισηγήσεις τους, διακεκριµένοι επιστήµονες (καθηγητές Πανεπιστηµίων), θα παρουσιάσουν συγκεκριµένες θεµατικές ενότητες αγροτικού ενδιαφέροντος που αφορούν την: Ζωική Παραγωγή, Οινοποίηση, Κηπευτικά (Καρότο-Κρεµµύδι-Πατάτα κ.α.), Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας (Σιτηρά-Ψυχανθή-Βαµβάκι-Βιοµηχανική ντοµάτα κ.α.),Μελισσοκοµία και την Επιχειρηµατικότητα στη Γεωργία, µε στόχο την περαιτέρω επιµόρφωση και κατάρτιση των νεοεισερχόµενων στον κλάδο επαγγελµατιών αγροτών.
Με το πέρας του Σεµιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συµµετέχοντες και δωρεάν διανοµή βιβλίων αγροτικού ενδιαφέροντος.

Προϋποθέσεις συµµετοχής:
∆ικαίωµα συµµετοχής στο ανωτέρω πρόγραµµα, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση, έχουν οι άµεσα ασφαλισµένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, ηλικίας 22 έως 40 ετών που έχουν εξοφλήσει ή ρυθµίσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συµµετοχής τους.
Το Πρόγραµµα ανάληψης δαπανών για Επιµορφωτικά Σεµινάρια νέων αγροτών για το 2014 έχει διάρκεια από 1/9/2014 έως και 30/4/2015, διοργανώνεται από τον Κλάδο Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ και απευθύνεται σε 10.000 νέους αγρότες. Το Πρόγραµµα συνεχίζεται και σε άλλους νοµούς της χώρας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.