Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Νεκρός 42χρονος Ρουμάνος σε διαμέρισμα στον Ορχομενό


orxΝεκρός στο διαμέρισμά του στον Ορχομενό βρέθηκε  Ρουμάνος 42 χρόνων τον οποίο αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες η αδερφή του που ζει στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από παράκληση της οικείας του νεαρού, γείτονες τον αναζήτησαν στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό πεσμένο στο πάτωμα.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου ξεκίνησε τις έρευνες.
Ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος σε μία λίμνη αίματος, με ένα χτύπημα στο κεφάλι και δύο συσκευές δίπλα του, την τηλεόραση και το φουρνάκι όπου ήταν και το αντικείμενου που έφερε ίχνη αίματος.
Οι αστυνομικοί εικάζουν, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή παραβίασης του διαμερίσματος, ότι μετά από παρατεταμένη χρήση αλκοόλ, μπαίνοντας στο σπίτι έχασε την ισορροπία, έπεσε και μαζί του οι δύο συσκευές όπου στη μία χτύπησε το κεφάλι του.
Το χτύπημα, το ψύχος και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε (σύμφωνα με τη αδερφή του) ήταν αρκετά σύμφωνα με τους αστυνομικούς να προκαλέσουν το θάνατο.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται ενώ η σωρός του  άτυχου άνδρα θα σταλεί για νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: