Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

7ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας - 5-6 Μαρτίου 2016 - Δελφοί

Το «Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» συνδιοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από τις λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. και θα λάβει χώρα στους Δελφούς στις 5-6 Μαρτίου 2016. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.ΠΑ, στο πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. όπως επίσης και στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

Στην φετινή εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα κι έχει δοθεί έμφαση σε κλασσικές, θρυλικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & Φωκίδα. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών και την υποστήριξη της κοινότητας Αθανάσιου Διάκου, που είναι και η γενέτειρα του ομώνυμου εθνικού μας ήρωα.

Στο χωριό μας θα βρίσκεται στις 6/3 ημέρα Κυριακή και ώρα 11-1 περίπου, όπου στην πλατεία του Αθανασίου Διάκου θα βρίσκονται τα αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να τα θαυμάσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους οδηγούς και τους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: