Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Γίνε εθελοντής στη δημοτική κατασκήνωση στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” του Δήμου Λεβαδεών



Ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την κοινωνική πολιτική και με δεδομένη την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να διασκεδάσουν και να χαρούν τις συγκινήσεις της κατασκηνωτικής ζωής στο μαγευτικό φυσικό τοπίο του Ελικώνα πρόκειται να λειτουργήσει και φέτος, με ίδιες δυνάμεις, τη δημοτική κατασκήνωση στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα”.
Κατά την περσινή κατασκηνωτική περίοδο (Ιούλιος – Αύγουστος) εθελοντές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την ψυχαγωγία, την άθληση και την ιατρική φροντίδα των μικρών κατασκηνωτών συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο στην επιτυχή πραγματοποίηση διάφορων κατασκηνωτικών δράσεων, αλλά και αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά αποτελούν βασική προϋπόθεση για την υγιή κοινωνική ανάπτυξη.
Καλούμε νέες και νέους ηλικίας 18 έως 28 ετών (απόφοιτοι Β'βαθμιας εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές) που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης, αλλά και να αντλήσουν θετικές εμπειρίες από την κατασκηνωτική ζωή, να υποβάλλουν αίτηση εθελοντή στο Δήμο Λεβαδέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική φόρμα εθελοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr, - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - και να την αποστείλουν συμπληρωμένη τη φόρμα στο Δήμο Λεβαδέων ηλεκτρονικά στη διεύθυνση egerokonstanti@livadia.gr ή στο fax 22613-50880, μέχρι τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Ε. Γεροκωνσταντή στο τηλ.: 22613-50864. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: