Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Εφυγε από τη ζωή ο Βοιωτός δημοσιογράφος Παναγιώτης Οικονόμου

Εφυγε χθες από τη ζωή ο δημοσιογράφος, χρόνια μέλος της Ενωσης Συντακτών, Παναγιώτης Οικονόμου, έπειτα από μακρά μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Ο Παναγιώτης Οικονόμου ήταν επί πολλά χρόνια μέλος της οικογένειας του Εθνους και της Ημερησίας όπου εργάστηκε και σε επιτελικές θέσεις. Την τελευταία περίοδο του εργασιακού του βίου ήταν προϊστάμενος του ένθετου «Εργασία» στο Εθνος ενώ πέρασε και από την Ημερησία ως αρχισυντάκτης.
Επρόκειτο για έναν άξιο συνάδελφο ο οποίος πάλεψε σκληρά τα τελευταία 18 χρόνια με την επάρατη νόσο. Αντεξε και στάθηκε όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η κηδεία του Παναγιώτη Οικονόμου έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Καρυά Ορχομενού.
Οι εργαζόμενοι στο Εθνος και την Ημερησία αλλά και όλοι όσοι γνώριζαν τον Π. Οικονόμου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. Πηγή www.imerisia. gr 

Ανακοίνωση για την θλιβερή είδηση του θανάτου του εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ: 


Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης ΟικονόμουΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθειά του θλίψη  για την απώλεια του συναδέλφου Παναγιώτη Οικονόμου, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, μετά από άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου γεννήθηκε το 1957 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Μετά το τέλος των γυμνασιακών του σπουδών στον Ορχομενό, εισήλθε στη σχολή Γραφικών Τεχνών στο ΤΕΙ Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1980.

Στη δημοσιογραφία άρχισε να εργάζεται το 1984 στην εφημερίδα «Έθνος», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια απασχολούμενος ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην εφημερίδα «Ημερησία» ως αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ και επέστρεψε στο «Έθνος», όπου παρέμεινε έως τη συνταξιοδότησή του.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου ήταν ένας καλός συνάδελφος με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα συναδελφικής αλληλεγγύης. Εργάστηκε πάντοτε με συνέπεια και ήθος και ήταν αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά του και τους οικείους του και αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο, που «έφυγε» νωρίς από κοντά μας, παρ’ ό,τι είχε να προσφέρει ακόμη πολλά.

Η κηδεία του Παναγιώτη Οικονόμου θα γίνει σήμερα Παρασκευή, 22 Απριλίου, στις 17.00 στην Καρυά Βοιωτίας.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

To ORCHOMENOS PRESS και προσωπικά ο διαχειριστής του εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους  του αείμνηστου συντοπίτη και συναδέλφου. Αιωνία του μνήμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: