Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Νέες διοικήσεις στα Νοσοκομεία Άμφισσας, Λιβαδειάς - Θήβας και Χαλκίδας-Καρύστου - Κύμης

Στην επιλογή επιπλέον 14 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε νοσοκομεία της χώρας προχώρησε το υπουργείο Υγείας μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Ειδικότερα, στη Στερεά Ελλάδα αναλαμβάνουν διοικητές και αναπληρωτές διοικητές οι:

ΓΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Ευφροσύνη Αυγερινού: Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Έχει εργαστεί στον τομέα της αναλυτικής λογιστικής & επιμερισμού δαπανών της φαρμακευτικής εταιρείας Hoechst Ελλάς ΑΒΕΕ και ως  Communication Directort της εταιρείας C&C, International Group of Companies.

ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ- ΓΝ ΘΗΒΩΝ
Ευμορφία Βάλλα: Έχει πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του ΕΑΠ. Έχει εργαστεί  ως Διευθύντρια της  Οδοντιατρικής Ε.Σ.Υ., Π.Ε.Δ.Υ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ως υπεύθυνη Διαχείρισης Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Κ.Υ. Μήλου και του Δικτύου και Εξοπλισμού Τηλεϊατρικής. Συμμετείχε σε αποστολές των εθελοντών «ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Παν/κού ΓΝ Ηρακλείου» και είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Μήλου-Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ 

Παναγιώτης Τζαφέρος: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του  ΕΚΠΑ. Είναι σύμβουλος για την Ανάπτυξη Εργασιών των Επιχειρήσεων (TOYOTA) και έχει διατελέσει διευθυντής καταστήματος της Τράπεζα Πειραιώς και της Εγνατίας Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: