Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΙΧΜΕΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ ενημερώνει τους αγρότες που είχαν καταθέσει τα τιμολόγια παραγωγής τους  (έτους 2015) για την επιστροφή ΦΠΑ ότι έχουν ήδη υποβληθεί στην Δ.Ο.Υ. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί  όταν διενεργηθεί ο απαραίτητος έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της εφορίας και θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών εφόσον δεν έχουν οφειλές προς το δημόσιο .

Συγκεκριμένα ,πρόκειται για την πρώτη μαζική υποβολή αιτήσεων επιστροφής ΦΠΑ ενώ στο αμέσως προσεχές  διάστημα θα ακολουθήσουν και οι επόμενες .

Ο ΑΣ ΑΙΧΜΕΑΣ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρώτος από όλους, κατέθεσε τις αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου όλα τα στάδια υλοποίησης της διαδικασίας και συλλογής των δικαιολογητικών ( διασταυρωτικός έλεγχος με βάση την αξία παραγωγής κάθε αγρότη, εκτύπωση δήλωση ΟΣΔΕ, τραπεζικοί λογαριασμοί δικαιούχων, σύνταξη αίτησης κτλ)

Υπενθυμίζουμε, ότι η διαδικασία κατάθεσης των τιμολογίων συνεχίζεται καθημερινά στα γραφεία του ΑΣ ΑΙΧΜΕΑΣ, Σοφοκλέους 16( κάτω από τον ΟΤΕ) στην Λιβαδειά .

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 22610-24697 & 89833 ( Λογιστήριο, τμήμα επιστροφής ΦΠΑ . )



Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ

Μαζί με τον Αγρότη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: