Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού γίνεται αντικείμενο διπλωματικής εργασίας για πανεπιστήμιο της Ολλανδίας! Πάρε μέρος κι` εσύ στην ηλεκτρονική έρευνα συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο...

Την ώρα που μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ορχομενού για την ολοκλήρωση του φακέλου που ακούει στο όνομα «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού» και την υποβολή τους προς χρηματοδότηση στο ΕΤΠΑ, μια ευχάριστη είδηση έρχεται να ενισχύσει το νέο διάλογο που θα ξεκινήσει στην τοπική μας κοινωνία και αφορά την … επόμενη μέρα από την έναρξη των εργασιών υλοποίησής αυτού του διαχρονικού οράματος.
 
H κα Εύα Μαρκάτου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια
 του 
Heritage Management in a World ContextLeiden University
Πρόκειται για την διεξαγωγή – σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή – μια έρευνας με τη μορφή ερωτήσεων από την μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Heritage Management in a World Context, Leiden University κα Εύα Μαρκάτου και η οποία μας ζητάει να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας, προκειμένου να απαντήσουμε στο σχετικό ερωτηματολόγιο με τίτλο:
«Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού και τοπική κοινωνία».
Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος μεταπτυχιακής εργασίας με θέμα τον αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία η δημιουργία του αρχαιολογικού πάρκου στον Ορχομενό και η  συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.
Αξίζει,  να σημειωθεί πως η κα Μαρκάτου δεν έλκει την καταγωγή της από την τοπική μας κοινωνία, αλλά επέλεξε το συγκεκριμένο project  εξ` αιτίας της μοναδικότητάς του να συγκεντρώνει στον ίδιο τόπο προϊστορικά, κλασσικά και βυζαντινά μνημεία. 


Το ORCHOMENOS PRESS συνάντησε την κα Μαρκάτου, η οποία δήλωσε στην κάμερά μας:

Για να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο, πατήστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: