Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

«Χωρίς μακιγιάζ» … στις πρόβες της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!


Μάθαμε πως κάνουν… πρόβες και είπαμε να εισβάλλουμε! «Χωρίς μακιγιάζ» και με διάθεση να καταγράψουμε την δημιουργικότητα τους, η οποία επιστρατεύεται για άλλη μια φορά προκειμένου να «χτίσουν» μια βραδιά για όλους εμάς με αφορμή την ετήσια εκδήλωση για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης μας.





Ο Ορχομενός αυτό το καλοκαίρι θα έχει μια ακόμη αφορμή για να συγκεντρώσει Αυγουστιάτικα φίλους της μουσικής, οι οποίοι  με μπόλικη δόση ρομαντισμού επιθυμούν να απολαύσουν το φεγγάρι μέσα στο Αρχαιολογικό Πάρκο της πόλης μας.
 Συντροφιά, φέτος, όπως πληροφορούμαστε θα μας κρατήσει η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού, αποδίδοντας τραγούδια που είναι αφιερωμένα στο καλοκαίρι και τις φεγγαράδες του.
Για το λόγο αυτό, τα μέλη του πολύτιμου αυτού «μαργαριταριού» της εγχώριας πολιτιστικής μας ζωής «δουλεύουν» με πυρετώδης ρυθμούς το πρόγραμμά τους, πάντα με την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Παρασκευά Σανιδά.
Ο κ. Χρήστος Ζωγράφος
Ο κ. Χρήστος Παππάς
Φέτος, εκτός από τον γνωστό και αγαπητό Ορχομένιο μουσικό κ. Χρήστο Ζωγράφο, στην παρέα τους έχει προστεθεί με την κιθάρα του και ο κ. Χρήστος Παππάς (εξ` Αγίου Δημητρίου ορμώμενος...) που θα ερμηνεύσει σόλο και άλλα γνωστά αγαπημένα κομμάτια, όπως αυτό που καταγράψαμε - μεταξύ άλλων - με την κάμερά μας ... 
Καλή συνέχεια σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: