Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ευχές για υγεία και μακροζωία για τον Ηλία και την Γιούλη… από την μια έως την άλλη άκρη της Βοιωτίας !!!

Το χιλιόχρονο θυσιαστήριο του Βυζαντινού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού – Παναγία η Σκριπού επέλεξαν η ενδοκρινολόγος Γιούλη Παπαργύρη και ο οφθαλμίατρος Ηλίας Ανέστης για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 με κουμπάρους τον Κωνστανίνο Μαρκόπουλο και την Δέσποινα Μανώλη.


Παιδιά και οι δυο αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων,  πλαισιωμένοι από τους γονείς τους, Νίκο και Γιούλα Ανέστη - Γιώργο και Άννα Παπαργύρη, τους συγγενείς και τους πολλούς φίλους τους που ταξίδεψαν ακόμη και από την Ισπανία για να βρεθούν στην χαρά τους, οι νεόνυμφοι κατακλύστηκαν από ευχές για μακροζωϊα και ευτυχία στην κοινή τους διαδρομή και πάντα χαρές στην οικογένειά τους!
Μετά το μυστήριο δόθηκε γαμήλια δεξίωση στο Ρόδον Palace όπου ανάμεσα στους δεκάδες προσκεκλημένους τους διακρίναμε και πολλά πρόσωπα από την δημόσια ζωή του Νομού μας, καθώς οι νεόνυμφοι και οι γονείς τους έλκουν την καταγωγή τους κυριολεκτικά … από την μια έως την άλλη άκρη της Βοιωτίας!!! (Βάγια, Ορχομενός, Λιβαδειά, Αράχωβα...) 


Μαζί με όλους όσους παρευρεθήκαμε στη μοναδική αυτή στιγμή για τον Ηλία και την Γιούλη, ευχές για υγεία, χαρές και ατέλειωτη αγάπη στέλνει στους νιόπαντρους και το ORCHOMENOS PRESS.  Να ζήσετε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: