Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

H θέση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς για την συγκρότηση Επιτροπής μετεγκατάστασης προσφύγων

ΠΡΟΣ Δήμαρχο Λεβαδέων, Κα Γιώτα Πούλου

 ΘΕΜΑ: «Θέση Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς για την συγκρότηση      
  Επιτροπής  μετεγκατάστασης προσφύγων»
 Σε απάντηση  του με Αρ.Πρωτ. 20217/25-8-2016 εγγράφου σας με θέμα:  Συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων ή κτιρίων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων, η θέση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς είναι:
Μετά την ατυχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μη συζητηθεί το θέμα, με βάση τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, « Να γίνει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο, να καλεστούν όλοι οι Φορείς , εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας, του Υπουργείου και της Περιφέρειας».
Διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα και δεν θα συμμετάσχουμε στο κάλεσμα, διότι με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται και τορπιλίζεται, από την πλευρά σας η προσπάθεια για να εγκατασταθούν οι πρόσφυγες σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα  στο Δήμο.
Περιμένουμε άμεσα να πάρετε την πρωτοβουλία για νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου όλοι εκεί θα τοποθετηθούν και θα δείξουν τις πραγματικές προθέσεις τους, εάν θέλουν να υλοποιηθεί η τελευταία πρόταση (300 άτομα του ίδιου θρησκευτικού δόγματος, οικογένειες σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία του Καλλικρατικού Δήμου Λιβαδειάς).
                                        Για       το       Δ.Σ.
            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: