Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δικαιωμένες για την στάση τους στο προσφυγικό εμφανίζονται οι παρατάξεις της μειοψηφίας στο Δήμο Λεβαδέων

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολλούς μήνες πριν ο κυβερνητικός βουλευτής κ. Θηβαίος αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τον ερχομό 1.000 προσφύγων και τη φιλοξενία τους σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τύπου πρώην εργοστασίου «Καλαμπόκα» και «βουστασίου ιδιώτη» στην Ανάληψη, που συμφώνησαν με απόφασή τους η Δήμαρχος και η δημοτική της πλειοψηφία, είχαμε μια σταθερή θέση.
Λέγαμε ναι στη φιλοξενία προσφύγων με ανθρώπινες συνθήκες και σε μικρότερο αριθμό αντίστοιχο των πληθυσμιακών κριτηρίων του Δήμου μας.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Λεβαδέων αγωνίστηκε με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, όλους τους φορείς της πόλης και τους πολίτες για την υλοποίηση αυτής της θέσης, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση ενός εθνικού προβλήματος.
Συμμετείχαμε αποφασιστικά στην επιτροπή του Δήμου για να πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά φιλοξενία των προσφύγων με ανθρώπινες συνθήκες, που δεν θα δημιουργεί κανένα πρόβλημα στους πρόσφυγες, στο Δήμο και τους πολίτες.
Η ανάκληση των απαράδεκτων αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας στο πρώην εργοστάσιο «Καλαμπόκα» και στο «βουστάσιο ιδιώτη» στην Ανάληψη θα αποτελέσει ημέρα δικαίωσης για τους πολίτες του Δήμου Λεβαδέων.

Λιβαδειά 13-9-2016
Οι δημοτικοί συνδυασμοί

Αριστείδης Ρούσσαρης
Αλέξανδρος Μητάς
Σπυρίδων Γκικόπουλος
Κων/νος Σωτηρόπουλος
Παναγιώτης Δελής

       Γεώργιος Ζιώγας
        Γεώργιος Σκλάβος
        Λουκάς Παπαϊωάννου

        Θεόδωρος Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: