Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ με εκπροσώπους του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδας

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης δέχθηκε στα γραφεία της Ένωσης, εκπροσώπους του Ενιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδας. Τα μέλη του Συνδικάτου ενημέρωσαν εκτενώς τον κ. Πατούλη σχετικά με τη δραστηριοποίηση τους στον τομέα της διοργάνωσης υπαίθριων αγορών τόσο στο λεκανοπέδιο της Αττικής όσο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εστιάζοντας κυρίως στις προοπτικές ανάπτυξης που έχει το υπαίθριο εμπόριο, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα.
Κατά τη συζήτηση έθεσαν και μία άλλη σημαντική παράμετρο που είναι η συμβολή τους στη διάδοση των πολιτιστικών παραδόσεων της χώρας, επισημαίνοντας πως σε συνδυασμό με την οργάνωση των αγορών, επιδιώκουν και την αναβίωση τοπικών εθίμων σε συνεργασία με τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά τη συνάντηση, στα ευρωπαϊκού επιπέδου και υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακά πρότυπα, που τηρούνται στην οργάνωση και το στήσιμο των υπαίθριων αγορών, στο πλαίσιο της βασικής επιδίωξης μικροπωλητών,  που είναι η υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμφώνησε με τους εκπροσώπους των μικροπωλητών πως πρέπει να ενισχυθεί το μικροεμπόριο στη χώρα μας και τους δήλωσε την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις προσπάθειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: