Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο Ορχομένιος κ. Γιάννης Στεφανίδης μέλος του ΔΣ των Νοσοκομείων Λιβαδειάς – Θήβας

Ο Ορχομένιος κ. Γιάννης Στεφανίδης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ορχομενός Πορεία με Αξιοπιστία», αποτελεί - μεταξύ άλλων 8 Βοιωτών πολιτών - ένα από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Γενικού Νοσοκομείου Θηβών, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα με την πλήρη σύνθεσή του.

Αναλυτικά, η  πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου  “Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ” ως εξής:
1. ΒΑΛΛΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ του Ευσταθίου,  Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικήτρια του ‘Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ’, ως Πρόεδρος.
2. ΑΓΑΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ευάγγελου,  Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,Αναπληρωτής Διοικητής στο ‘Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς – Γενικό Νοσοκομείο Θηβών’, με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. Θηβών, ως Αντιπρόεδρος. 
3. ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου,  Ιατρός, με αναπληρωτή του τον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ του Παντελεήμονος, Δημόσιο Υπάλληλο.
4. ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σεραφείμ,  Συνταξιούχος, με αναπληρωτή της τον ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Θεοδώρου,  Πυροσβέστη.
5. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Λουκά,  Δημόσιος Υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον ΚΑΖΙΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Κωνσταντίνου, ΤΕ Νοσηλευτή.
6. ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου,  Επιμελητής Α΄ Ορθοπεδικής, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ως εκπρόσωπος των ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ του Νικολάου,  Δ/ντή Καρδιολογίας, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο ‘Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓ.Ν. ΘΗΒΩΝ’ (Οργανική Μονάδα έδρας ΛΙΒΑΔΕΙΑ).
7. ΛΕΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, Υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά του την ΓΑΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΟΔΗΜΗΤΡΑ του Παναγιώτη, Υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο ‘Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ’ (Οργανική Μονάδα έδρας ΛΙΒΑΔΕΙΑ).
8. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, Συντονιστής Δ/ντής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του ‘Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ’ (Οργανική Μονάδα έδρας ΛΙΒΑΔΕΙΑ), με αναπληρώτριά του την ΡΑΠΤΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Φώτιου,  Πρ. Συντον. Δ/ντρια, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου.
9. ΜΗΛΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του Ευστάθιου,  Υπάλληλο κατηγορίας ΠΕ, κλάδου  Διοικητικού – Λογιστικού, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας του  ‘Γ.Ν.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ’ (Οργανική Μονάδα έδρας ΛΙΒΑΔΕΙΑ), με αναπληρώτριά της την ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΑΡΙΣΤΕΑ του Ευάγγελου,  Υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, του ιδίου Νοσοκομείου.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Αγάτσας Αντώνιος.

To ORCHOMENOS PRESS εκφράζει την ευχή στο νέο ΔΣ να έχει μια παραγωγή θητεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: