Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτιά στις εκλογές του ΤΕΕ κατέγραψε ο συνδυασμός "Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" με επικεφαλή τον Θανάση Λυκόπουλο


Ο συνδυασμός "Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" με επικεφαλή τον Θανάση Λυκόπουλο πήρε την αυτοδυναμία με ποσοστό που αγγίζει το 59% - Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά, αλλά και σε επίπεδο περιφέρειας σε σχέση προηγούμενες αναμετρήσεις!«Νικήσαμε στις εκλογές, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν έχασε κανείς, όλοι οι συνάδελφοί μας είναι κερδισμένοι...», τονίζει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θανάσης Λυκόπουλος . Αν και σε αυτές τις εκλογές υπήρχαν 7 συνδυασμοί η "Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" του Θανάση Λυκόπουλου κατάφερε να πάρει την αυτοδυναμία με 58,6%, το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί σε επίπεδο ανατολικής Στερεάς. 
Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο Θανάσης Λυκόπουλος ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους μηχανικούς και στέλνει ενωτικό μήνυμα για την επόμενη ημέρα.
Ο κ. Θανάσης Λυκόπουλος 
«Το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα μας γεμίζει με ευθύνη. Χωρίς μεγάλα λόγια, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που ξέρουμε ότι είναι μεγάλες.
Όλοι εμείς στη Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς - ΔΚΜ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 58,6% των συναδέλφων που μας εμπιστεύτηκαν και μας χάρισαν αυτό το συγκλονιστικό αποτέλεσμα, αλλά και συνολικά στους μηχανικούς του τόπου μας που ήρθαν στην κάλπη και με τη συμμετοχή τους έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη άξια σε αυτή την εκλογική διαδικασία.
Νιώθω την ανάγκη, όμως, και σε προσωπικό επίπεδο να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν προς έναν τους 56 μηχανικούς που τίμησαν τον συνδυασμό μας με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αλλά και όλους όσους με πάθος και πίστη έδωσαν αυτόν τον αγώνα μαζί μας, και να τους συγχαρώ για αυτή τη μεγάλη νίκη που όλοι μαζί πετύχαμε.
Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους συναδέλφους από όλους τους συνδυασμούς. Ελπίζω και πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί, να αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους μας.
Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλώς το τέλος της προσπάθειας μας, αλλά η αρχή της συνέχισης της. Νικήσαμε στις εκλογές, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν έχασε κανείς -όλοι οι συνάδελφοί μας είναι κερδισμένοι. Η δέσμευσή μας παραμένει σταθερή:
Να κάνουμε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κάθε μέρα και πιο χρήσιμο στους μηχανικούς, στην οικονομία, στην τοπική κοινωνία. Αλλά και προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου όπως από την πρώτη μέρα που ανέλαβα: Με διαφάνεια, ειλικρίνεια, ενημέρωση προς όλους χωρίς αποκλεισμούς και μακριά από μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.
Στα δύσκολα μαζί, συνεχίζουμε μπροστά!»
Αναλυτικά αποτελέσματα ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς
Αναλυτικά αποτελέσματα πειθαρχικού Ανατολικής Στερεάς
Αναλυτικά αποτελέσματα Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: