Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Στην κοπή πίτας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμου Β’ για μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά δέχθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, στην τελετή κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τις ευχές και τον διαβεβαίωσε ότι η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει την εποικοδομητική συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή για τη διεύρυνση του κοινωνικού έργου που έχουν ξεκινήσει από κοινού, προς όφελος των πολιτών.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την οικονομική κρίση αλλά την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανακούφιση των πολιτών μας, θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία που έχουμε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. 

Για την Αυτοδιοίκηση είναι προτεραιότητα η συμπαράσταση και η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το ανθρωπιστικό έργο που ξεκινήσαμε με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Αποστολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα συνεχιστεί με στόχο να διευρύνουμε τη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης που έχουμε χτίσει και να ενισχύσουμε το κοινωνικό μας έργο. Αυτό μας υπαγορεύει η συνείδηση μας και αυτό θα πράξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: