Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Στη Λαμία τη Δευτέρα ο Αν. ΥΠΑΑΤ κ. Γ. Τσιρώνης - Συνάντηση εργασίας με Περιφερειάρχη, Δήμαρχο και σύσκεψη με αγροτικούς φορείς

Επίσκεψη στην Λαμία θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και με αγροτικούς φορείς της περιοχής.

Στις 10:00 το πρωί ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα της αρμοδιότητάς του με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και υπηρεσιακούς φορείς, στο κτήριο της Περιφέρειας.

Στις 11:30πμ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη, στο Δημαρχείο, ενώ στις 12:15μμ θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 13:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τους αγροτικούς φορείς της Περιοχής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου θα συζητήσει μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, αλλά και αυτά που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς επίσης και μέτρα που προωθεί το Υπουργείο, όπως για την βιολογική γεωργία και την περιαστική κτηνοτροφία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Λαμία, ο Αν. Υπουργός θα πραγματοποιήσει παράλληλα συναντήσεις με αγρότες της περιοχής, μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 19:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: