Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Συνεδριάζει στις 15 Μαρτίου το ΔΣ του Δήμου Θηβαίων


        
    Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις  15   MAΡΤΙΟΥ 2017  ημέρα  TETAΡΤΗ  και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης
                                                                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                                   

                                                                                         ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ


ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ 



1ο.        2η Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος 2017.

2ο.        2η Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.

3ο.        Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)»

4ο.        Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.).

5ο.        Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Θηβαίων και επιλογή παραγωγικών τάξεων που θα συμμετάσχουν στη σύνθεσή της.

6ο.        Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτής.

7ο.        Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτής.

8ο.        Ορισμός των μελών  της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και  Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων, λόγω λήξης της θητείας αυτών.

9ο.     Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» και αποδοχή χρηματοδότησης.

10ο.        Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την πράξη "Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α' φάση)".

11ο.        Λήψη απόφασης για τη διενέργεια προφορικής, φανερής, πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση κινητών πραγμάτων του Δήμου και ορισμός μελών της Επιτροπής εκτίμησης της αξίας του προς εκποίηση υλικού, σύμφωνα με το άρθρο 186 του Ν.3463/06.

12ο.        Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου για το χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

13ο.        Λήψη απόφασης για την πρόθεση αγοράς ακινήτων στον Παλαιό Προσφυγικό Συνοικισμό και ορισμός μελών επιτροπής εκτίμησης της αξίας αυτών (σχετ. η υπ’ αριθ. 432/2008 Α.Δ.Σ.).

14ο.        Έκφραση γνώμης προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας σχετικά με τον καθορισμό του αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου, πλανόδιου εμπορίου, το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλόμενου Τέλους.

15ο.        Λήψη απόφασης για τον εορτασμό των Εθνικών επετείων της 25ης Μαρτίου & 28ης Οκτωβρίου, τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης μας και έγκριση της δαπάνης.


16ο.        Έγκριση πρακτικής άσκησης της Ζγκούρη Ευθυμίας του Βασίλ, σπουδάστριας στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας (Σχολή Επαγγελμάτων υγείας και Πρόνοιας, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας), στο Δήμο Θηβαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: