Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Συμβολική αλλά ουσιαστική η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στην «Ειδική Παιδεία» στο Πέρα Χωριό μέσα και από το φετινό πασχαλινό παζάρι!



Το καθιερωμένο πασχαλινό παζάρι στο Πέρα Χωριό αποτελεί – κάθε χρόνο αυτή την εποχή - μια αφορμή για να θυμηθούμε και τα παιδιά εκείνα που πρέπει να ακολουθήσουν μια … Ειδική Παιδεία . Η οικοδέσποινα του χώρου κα Αλεξάνδρα Ζάνταλη και οι συνεργάτιδές της ( επιστήμονες από την περιοχή μας αλλά και κορίτσια από άλλα μέρη της Ευρώπης που εργάζονται εθελοντικά στο Κέντρο)  μέσα από ένα πολύχρωμο μωσαϊκό χειροποίητων δημιουργικών, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον όλων μας και στήριξαν οικονομικά τα επόμενά τους βήματα.








ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Την Κυριακή στις 26 Απριλίου έγινε με επιτυχία το πασχαλιάτικο παζάρι του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ "Ειδική Παιδεία" της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας. Τα παιδιά και το προσωπικό του κέντρου ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν για μια ακόμα φορά το θεσμό και στέλνουν τις θερμότερες ευχές για Καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη.










Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει την κα Ζανταλη και τις συνεργάτιδες της για την επιμονή τους να προσφέρουν εκπαίδευση μέσω της δημιουργικής απασχόλησης, το αποτέλεσμα της οποίας ενισχύουμε με την παρουσία μας εδώ σ` αυτό το εαρινό παζάρι ... και του χρόνου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: