Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Γάμος έγινε στον παλιό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ακραιφνίου - Παρή και Μάνθο να ζήσετε αγαπημένοι!



Σε στενό κύκλο, περιτρυγυρισμένοι από συγγενείς και αγαπημένους φίλους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, χθες Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, η αρχαιολόγος κα Παρή Καλαμαρά με τον εκλεκτό της καρδιάς της δικηγόρο κ. Μάνθο Ασλανίδη, στον παλαιό και προσφάτως ανακαινισμένο Ναό του Αγίου Γεωργίου Ακραιφνίου.
Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος, ο οποίος έχει συνεργαστεί στενά και επί σειρά ετών με τη νύφη, η οποία ως γνωστόν είναι η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Εύβοιας και τέως Προϊσταμένη της 21η Εφορεία Βυζαντινών Αναστηλώσεων και είχε την ευθύνη για την υποδειγματική αναστήλωση του ναού, ένα ακόμη βυζαντινό στολίδι στο Δήμο Ορχομενού. 
Το συναισθηματικό της δέσιμο με το εν λόγω Βυζαντινό μνημείο ( http://www.orchomenos.gr/08mnimeia/08.13.ag_georgios_akraifn.htm
)ήταν τόσο έντονο, που το επέλεξε γι` αυτή την τόσο μοναδική στιγμή της ζωής της, καθώς ως γνωστόν η κα Καλαμαρά κατάγεται από τη γειτονική Χαλκίδα. 
Ο γάμος τους αποτέλεσε, όμως, και γεγονός για την τοπική κοινωνία, αφού ο ναός είχε να ανοίξει για παρόμοια τελετή εδώ και πάρα πολλά χρόνια! 
Το ORCHOMENOS PRESS τους εύχεται ... Βίον ανθόσπαρτον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: