Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Τοπικές βροχές και νεφώσεις θα σημειωθούν σήμερα Παρασκευή σύμφωνα με την ΕΜΥ.
Συγκεκριμένα, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου την Παρασκευή θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. 
Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων θα παρατηρηθούν τις βραδινές ώρες στα δυτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κυρίως τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.
ΑΝΕΜΟΙ: Από δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 με σταδιακή εξασθένηση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους στην Θεσσαλία, την Βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες θα είναι ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και κυρίως στα ορεινά.
ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από τα βόρεια σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 13 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: