Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στη Δράμα συμμετέχει αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


 Για πρώτη φορά στα 100 χρόνια από την σύσταση του Επιμελητηρίου Δράμας, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με την συμμετοχή του συνόλου των Επιμελητηρίων της χώρας. Έχουν προσκληθεί επίσης και συμμετέχουν Επιμελητήρια και φορείς από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ο Σύνδεσμος Συνοριακών Περιοχών της Ευρώπης, Ευρωβουλευτές και βουλευτές καθώς επίσης στελέχη της κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.   
Πρόεδροι, μέλη και στελέχη των Επιμελητηρίων της χώρας πραγματοποιούν την εαρινή συνέλευση τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την χώρα, με θεματολογία που αφορά ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως οι προτάσεις των επιμελητηρίων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και ο τελευταίος νόμος που ψηφίσθηκε, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και άλλα.
 «Στη Δράμα χτυπά από χθες η καρδιά της επιχειρηματικότητας. Με τους συναδέλφους των 59 επιμελητηρίων όλης της χώρας, για τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Συζητάμε για τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και τις προοπτικές αγοράς και οικονομίας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, στο περιθώριο των σημερινών εργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: