Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Στην Π. Ε. Βοιωτίας η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Στις 15 Μαΐου 2017 στο Διοικητήριο της Π. Ε. Βοιωτίας, έλαβε χώρα προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση έδωσαν το παρόν ως μέλη του Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.  Βοιωτίας  κ. Ιωάννης Περγαντάς, η Αντιδήμαρχος Δελφών κα Λιάνα Πιλάλα Τσακίρη,  ο κ. Βασίλης Τσιτσιρίγκος και ο κ. Νίκος Ζαχαρίας.

Την εκκίνηση των ημερήσιων εργασιών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης τίμησε με την θερμή της υποδοχή η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση για το σημαντικό ρόλο που έχει ενεργά αναλάβει η Σύμπραξη στην εξωστρέφεια που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο πρόεδρος κ. Κελαϊδίτης αφού ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. την Αντιπεριφερειάρχη για την στήριξή της, κάλεσε δημόσια όλους του φορείς του Αγροδιατροφικού κλάδου να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Μπακογιάννη, με σκοπό την ενδυνάμωση του Πρωτογενή μας τομέα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: