Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Στελεχώθηκε το Κέντρο Κοινότητας Ορχομενού* – Μια νέα και νευραλγική δομή στο Δήμο Ορχομενού

Από αριστερά: Ελένη Γαλανάκου, Γιώργος Σταμέλος, Μαίρη Παππά, Γαρυφαλιά Λιόντου
Στελεχώθηκε και επίσημα από σήμερα το νεοσύστατο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ορχομενού από τους τρεις υπαλλήλους που θα πλαισιώσουν τις δράσεις του, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά την σχετική προκήρυξη για πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ορχομενού», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014 - 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΕΚΤ» (http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/147530/theseis-ergasias-sto-dimo-orxomenoy). 
Ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Γιώργος Σταμέλος, η Ψυχολόγος κα Μαίρη Παππά και η γενικών καθηκόντων υπάλληλος κα Ελένη Γαλανάκου, μαζί με την προϊσταμένη του Τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Ορχομενού κα Γαρυφαλιά Λιόντου αποτελούν τη σύνθεση του τμήματος που καλείται να φέρει σε πέρας το κοινωνικό έργο στο Δήμο Ορχομενού, σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές ανάγκες διαρκώς διογκώνονται.

Το ORCHOMENOS PRESS τους εύχεται «καλή αρχή, καλή δουλειά, καλά αποτελέσματα» για τους συμπολίτες μας που τους έχουν περισσότερο ανάγκη. 

*Ο στόχος του κέντρου κοινότητας είναι η παροχή υπηρεσιών όπως, υποδοχή - ενημέρωση - υποστήριξη, συνεργασία με υπηρεσίες και δομές (παραπομπές κτλ), παροχή υπηρεσιών κοινωνικής ένταξης.Κατά προτεραιότητα άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, ωφελούμενοι ΕΕΕ, μετανάστες, ΑμεΑ κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: