Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

«Σαν παλιό σινεμά» ... στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου

Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η διαφορετικότητα δεν έλειψε από καμιά– εν τέλει – σχολική γιορτή! Έτσι και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου του Δήμου Ορχομενού, οι μαθητές και οι μαθήτριες, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μετενσαρκώθηκαν αγαπημένους ρόλους που έχουν προβληθεί και ξαναπροβληθεί στη μικρή οθόνη, μέσα από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.





Σκηνές από πιο γνωστές ταινίες και ρόλους που ενσάρκωσαν παλιού και εξαιρετικά δημοφιλείς ηθοποιοί, ήταν το θέμα της ετήσιας σχολικής, αποχαιρετιστήριας γιορτής στον Αη Δημήτρη.
Ο οικοδεσπότης και Δντης του Σχολείου κ. Βαγγέλης Παραπέτης, πλαισιωμένος από τους δασκάλους και τις δασκάλες του σχολείου, ευχαρίστησε όλους και τον καθένα χωριστά για την παρουσία τους. Την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάμπρος Ρόδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης.




Ιδιαίτερες ευχαριστίες έγιναν προς τους γονείς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που – μεταξύ άλλων – φέτος φρόντισαν και για τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντος χώρου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες στη συνέχεια έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και ευχήθηκαν στο τέλος …. «καλό καλοκαίρι», ενώ ένα κέρασμα μαζί με το μουσικό πρόγραμμα που είχε προγραμματιστεί πρόσφερε σ` όλους ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα.  Μπράβο παιδιά, και του χρόνου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: