Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η Δημοτική Παράταξη “Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης”, του κ. Στ. Χαλβατζή παίρνει θέση για το περιστατικό βίας κατά του Αντιδημάρχου Θηβαίων

Η Δημοτική Παράταξη “Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης”, αφού περίμενε να περάσουν πέντε ολόκληρες ημέρες, για να χαρακτηρίσει τον άγριο και άνανδρο ξυλοδαρμό του Αντιδημάρχου Θήβας Ανδρέα Χατζησταμάτη ως “ατυχές και καταδικαστέο συμβάν”, στη συνέχεια, επιδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ανευθυνότητά της, αφήνει αήθεις υπαινιγμούς για συναλλαγές με συμφέροντα, που έχουν πάντα την ίδια κατάληξη.

Αντί της απερίφραστης καταδίκης πράξεων και συμπεριφορών ξένων προς τη φιλήσυχη κοινωνία της Θήβας, αφήνει υπονοούμενα με αιχμές.

Γνωρίζει κάτι ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης” ; Εάν ναι, οφείλει να το καταθέσει υπεύθυνα και με στοιχεία.

Ο Ανδρέας Χατζησταμάτης σε όλη τη θητεία του ως Αντιδήμαρχος έχει αποδείξει ότι προασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου, με θάρρος, παρρησία και υπευθυνότητα. Εμείς, ως Δημοτική Παράταξη, αλλά και οι πολίτες της Θήβας, που γνωρίζουμε την προσφορά του, είμαστε στο πλευρό του και θα προστατεύσουμε τον άνθρωπο Ανδρέα Χατζησταμάτη και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλεύεται ένα θλιβερό γεγονός.

Άλλωστε, το γεγονός του ξυλοδαρμού έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και οι δράστες της άγριας επίθεσης σύντομα θα λογοδοτήσουν.

Η παράταξή μας “ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ”, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα (έξι χρόνια), θα συνεχίσει να σέβεται την εντολή που της έδωσε ο Θηβαϊκός λαός για χρηστή διοίκηση με διαφάνεια και νομιμότητα.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
“ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: