Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοινώσεις από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και το Σύλλογο "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς"

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και ο Σύλλογος "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς" διοργανώνουν σεμινάριο οκτώ (8) συναντήσεων με τίτλο «Μ. Αλέξανδρος και Κ.Π. Καβάφης» και ομιλητή τον κ. Στάντη Ρ. Αποστολίδη.
Τα  μαθήματα απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης μία φορά το μήνα (Παρασκευή) στις 8.30 μμ.
Όροι συμμετοχής: Η καταβολή της ετήσιας συνδρομής στο Σύλλογο Φίλων της Βιβλιοθήκης των 10,00 €, και του ποσού των 40,00 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης (με την εγγραφή 25,00 € (για τα μέλη του συλλόγου που είναι ταμειακά εντάξει για το 2017 μόνο 15 € στην εγγραφή) και τα υπόλοιπα μέχρι τα Χριστούγεννα)
Δηλώσεις συμμετοχής online (στο site της Βιβλιοθήκης) μέχρι 30/09/2017.

Πληροφορίες: Στη Βιβλιοθήκη, στο site http://www.liblivadia.gr και στο τηλ. 22610.89977 (κ. Λ. Διαμαντή).
Παράλληλα, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς συνεχίζονται  και φέτος με τη συνεργασία του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, η λειτουργία Εναλλακτικών Ομάδων Ανάγνωσης/Ψυχολογίαςυπό τον συντονισμό επαγγελματία ψυχολόγου.
Με την ανάγνωση επιλεγμένων κειμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και την καθοδήγηση από τον ειδικό επιστήμονα, η βιβλιοθεραπεία βοηθάει τα άτομα να αναπτύξουν αυτοαντίληψη, να εμπλουτίσουν την αυτοαποδοχή τους  και να αντιληφθούν  ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης σε κάθε πρόβλημα. Επίσης μέσα από αυτή τη διαδικασία οι συμμετέχοντες αυξάνουν  την ικανότητα να συζητούν ανοιχτά για τα προβλήματά τους.
- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ)
- ΤΜΗΜΑΤΑ 18 ΑΤΟΜΩΝ
- ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100 € (10 € ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο σύλλογο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ + 90 € ΓΙΑ 9 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ).
Πληροφορίες: κ. Λεωνίδας Διαμαντής
τηλ. 22610 89977 | email leodiam@gmail.com
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ONLINE(στο site της Βιβλιοθήκης http://www.liblivadia.gr)ΜΕΧΡΙ 30/09/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: