Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πρόσωπα απ` όλη τη Στερεά τίμησαν τη Redeplan και τη «γιορτή της επιχειρηματικότητας» του ΕΒΕΑ





Άστραψαν στην κυριολεξία τα φλας τω φωτογράφων στην ετήσια συνάντηση των Βραβείων ΕΒΕΑ 2017, χθες βράδυ (Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εκεί όπου βραβεύτηκαν και φέτος  επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος όχι μόνο κατάφεραν να πετύχουν θετικές οικονομικές επιδόσεις, αλλά επιπλέον στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά με τον Πρόεδρο του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Π. Αγνιάδη και τον Πρόεδρο - Δνων Σύμβουλο της Redeplan κ. Μανώλη Μπαλτά.


Συγχαρητήρια στον κ. Μπαλτά
έδωσε αυτοπροσώπος
και ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε. κ. Νίκος Κουδούνης

Η κα Παπαθωμά συγχαίρει
τον κ. Μπαλτά για τη διάκρισή του
Ανάμεσά τους, διάκριση στην κατηγορία Βραβείο  περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης απέσπασε η εταιρεία Redeplan, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, ένα στέλεχος που έχει βάλει την ταυτότητά του στην μεγάλη πρόσκληση της Στερεάς Ελλάδας που λέγεται «Ασωπός» και την εν γένει εξυγίανση της άναρχης βιομηχανικής ανάπτυξης στα Οινόφυτα – Σχηματάρι. 
Αυτό ήταν άλλωστε και  το ιδιαίτερο στοιχείο για τους Στερεοελλαδίτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του και θέλησαν με την παρουσία τους να επιβραβεύσουν εκείνον και τους συνεργάτες του. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας συγχαίρει τους κκ. Σωκράτη και Μανώλη Μπαλτά
 για τη διάκρισή τους στην ετήσια γιορτή του ΕΒΕΑ
Πλήθος Στερεοελλαδιτών τίμησε την ετήσια γιορτή της επιχειρηματικότητας 




 Αυτή η μακρά, στενή του σχέση με τον επιχειρηματικό κόσμο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ήταν που οδήγησε πολλά δημόσια πρόσωπα να είναι εκεί για να τον συγχαρούν από κοντά. 












Ανάμεσά τους, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης και μέλη του ΔΣ, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Γιάννης Περλεπές, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, η Βοιωτή Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και τ. Βουλευτής κα Άρια Αγάτσα, κ.α. , στελέχη κομμάτων, όπως ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Σύρμος  και φυσικά πλήθος επιχειρηματιών και μέλων του Επιμελητηρίου μας, αποδέχθηκαν την πρόσκλησή για τη «βραδιά της επιχειρηματικότητας» και έδωσαν από κοντά τα συγχαρητήρια τους στον κ. Μπαλτά και τους συνεργάτες του.  









Μια συμβολική κίνηση από μέρους των αιρετών, μια ηθική επιβράβευση σ` ένα τεχνοκράτη που ξέρει όσοι λίγοι να σχεδιάζει επιχειρηματικά πάρκα, τα οποία συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη ενός τόπου και προστατεύουν το περιβάλλον όπου αναπτύσσονται.  

Συγχαρητήρια Μανώλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: