Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Στις 3 Δεκεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ηρώων ο Δήμος Ορχομενού

Σε λίγες μέρες και με την έλευση του Δεκέμβρη, η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα μπορέσει να αλλάξει το βαρύ κλίμα των ημερών, γι` αυτό και ο Δήμος Ορχομενού προβαίνει στη σχετική προετοιμασία. Ήδη η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την δαπάνη
συνολικής πίστωσης ποσού 11.990,80€ για την προμήθεια λοιπών αναλώσιμων υλικών Πολιτισμού και συγκεκριμένα διακοσμητικά είδη, (χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα δέντρα, γιρλάντες, επίστυλα, διακοσμητικά) για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  σε βάρος του Κ.Α. 02.15.6699.0002 .
 Η απόφαση πήρε αύξοντα αριθμό 326/2017 ενώ και στο ΔΣ της 17ης Νοεμβρίου 2017 αποφασίστηκε ομόφωνα η φωταγώγησή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να γίνει στις 3 Δεκεμβρίου 2017 στην κεντρική Πλατεία του Ορχομενού με την ταυτόχρονη διάθεση παιχνιδιών ως εορταστικά δώρα για τα παιδιά των δημοτών μας που φοιτούν στον Παιδικό Σταθμό, το Νηπιαγωγεία και το Δημοτικά Σχολεία. Τη σχετική εισήγηση έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Κική Καραβαγγέλη. 

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την διοργάνωσή της, ορίστηκε ως εναλλακτική ημερομηνία η 10η Δεκεμβρίου 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: