Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Το Σάββατο και την Κυριακή το 11ο συνέδριο της Ν.Δ.

Το Σάββατο και την Κυριακή (16 και 17 Δεκεμβρίου) διοργανώνεται το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, το 11ο συνέδριο έχει αφιερωθεί στο προγραμματικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας.
«Οι πολιτικές εξελίξεις, που μπορεί να είναι γρήγορες, επιβάλλουν να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Όχι με μεγάλα λόγια. Με ξεκάθαρες κατευθύνσεις κ εφαρμόσιμο σχέδιο», πρόσθεσε σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε επίσης ότι το μήνυμα του συνεδρίου είναι «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα». «Θέλουμε έτσι να υπογραμμίσουμε τη δουλειά που έχει γίνει, έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία να έχει ξεκάθαρο σχέδιο για την Ελλάδα του αύριο», συνέχισε ο ίδιος.
Επεσήμανε, δε, ότι στο συνέδριο θα γίνει ψηφοφορία με κάλπη για μια σειρά από διλήμματα πολιτικής, για τα οποία η ηγεσία της Ν.Δ. περιμένει τις τοποθετήσεις των συνέδρων. «Αυτό είναι μια έμπρακτη αναβάθμιση του συνεδρίου, αλλά και του ρόλου των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε.
Ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε ότι δεν αρκεί η αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Βασικός στόχος είναι όχι μόνο να αλλάξουμε κυβέρνηση, αλλά να αλλάξουμε σελίδα. Να αλλάξουμε την Ελλάδα προς το καλύτερο. Το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», εξήγησε.
Πριν από το 11ο συνέδριο πραγματοποιήθηκαν επτά προσυνέδρια σε όλη την Ελλάδα. Με το κάθε προσυνέδριο να αντιστοιχεί σε μία διαφορετική θεματική ενότητα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: