Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Την Παρασκευή ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων


Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις  του  Δήμου Λεβαδέων, σκορπώντας χρώμα, άρωμα, μελωδίες και γεύσεις Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης της Λιβαδειάς.




Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19.30 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τη δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, στην Κεντρική πλατεία Λιβαδειάς. Η Δήμαρχος αμέσως μετά θα βραβεύσει τους μαθητές των οποίων οι ζωγραφιές κοσμούν τη Χριστουγεννιάτικη αφίσα και τις ευχετήριες κάρτες του Δήμου.
Η γιορτή θα συνεχιστεί με  Παραδοσιακά κάλαντα από την παιδική χορωδία, την ορχήστρα και το τμήμα μουσικής προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς και επιλεγμένες  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες  από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς
Τη σκυτάλη θα παραλάβει το εξαιρετικό συγκρότημα 1, 2, 3 Swing το οποίο θα αναλάβει να γεμίσει την ατμόσφαιρα με γιορτινούς και ρυθμικούς ήχους swing, pop και rock.
Παράλληλα στο χώρο της πλατείας ο Δήμος θα φροντίσει να υπάρχουν χριστουγεννιάτικα κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του τόπου, θα συνεχιστεί ως τις 5 Ιανουαρίου 2017, σε διάφορους χώρους του Δήμου Λεβαδέων, αλλά και στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου, οι οποίες  θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: