Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ακλόνητος ο κ. Κώστας Μπακογιάννης στη συνείδηση των Στερεοελλαδιτών – Τι άλλα … μαντάτα στέλνουν οι πολίτες μέσα από την ζουμερή έρευνα της Κάπα Research

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα, για την ποιότητα ζωής στη Στερεά Ελλάδα και την απόδοση των έργων που υλοποιούνται, στη δημοσκόπηση της εταιρείας ΚΑΠΑ research που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, από το "Star Κεντρικής Ελλάδας". Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν την άνοδο των ποσοστών ικανοποίησης των πολιτών από την ποιότητα ζωής σε ολόκληρη την Περιφέρεια σε σχέση με προηγούμενες έρευνες, ενώ επιβραβεύουν τη θητεία Μπακογιάννη που τον κατατάσσουν σε πολύ υψηλά ποσοστά προτίμησης. 


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην ερώτηση: "Ποια είναι η γνώμη σας για τον σημερινό Περιφερειάρχη", ο Κώστας Μπακογιάννης συγκέντρωσε ποσοστό 61,5%, στο πεδίο θετική-μάλλον θετική γνώμη, ενώ στην ερώτηση: "Εσείς θα επιθυμούσατε να επανεκλεγεί στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές", η απάντηση Ναι-Μάλλον Ναι έλαβε ποσοστό 57%.


Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Γενικός Διευθυντής της Καπα Research, κ. Τάσος Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων ανέφερε: 
"Τα σχόλια περιττεύουν. Αυτά τα ποσοστά δεν υπάρχουν πουθενά στη χώρα. Συνολικά σαν αξιολόγηση, νομίζω ότι κερδίζει την πρώτη θέση. Είναι οικουμενικά τα ποσοστά. Το 61% προέρχεται από όλους τους πολιτικούς χώρους, ανεξαιρέτως. Με αυτά τα ποσοστά, πολύ δύσκολο να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο εκτός από το να είναι ξανά περιφερειάρχης. Και βεβαίως πρέπει να τα κρατήσουμε γιατί θα μας απασχολήσει πολύ και στο μέλλον. Έχω την εντύπωση πως οι όποιοι αντίπαλοι του μόνο για πατριωτικούς-κομματικούς λόγους θα είναι υποψήφιοι. Με αυτά τα νούμερα, είναι πολύ δύσκολο να μην έχουμε νίκη από την πρώτη Κυριακή. Τα ποσοστά είναι συντριπτικά όταν τα κόμματα, η κυβέρνηση και γενικά οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι τόσο χαμηλά. Κι εδώ έχουμε μόλις 11% ανθρώπους που δεν τοποθετούνται. Και αυτά τα συντριπτικά ποσοστά είναι σε όλους τους νομούς".    


Διαβάστε πολλά και άλλα ενδιαφέροντα στην «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: