Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

100 και πλέον στιγμιότυπα από το επιτυχημένο 3ο MaskaRun Ορχομενού




Το Καρναβάλι είναι παράδοση για τον τόπο μας, αλλά …παράδοση θα γίνει όπως φαίνεται και ο αγώνας δρόμους με μάσκες ή το MaskaRun που εμπνεύστηκε πριν από τρία χρόνια ο Ορχομένιος δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Ζαννιάς και μαζί με τη ανεξάντλητη δυναμική του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού και φυσικά την υποστήριξη πολλών χορηγών, έγινε πραγματικότητα! Φέτος, η διοργάνωση έλαβε ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη, αφού εντάχθηκε στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας με την παράλληλη υποστήριξη όλων από την Π.Ε. Βοιωτίας και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά που στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το Καρναβάλι Ορχομενού!!!

Παρούσα και η ίδια σήμερα εκκίνηση του 3ου  MaskaRun Ορχομενού, που σήμανε και την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων 2018 για το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας, το Καρναβάλι Ορχομενού.
Οι καιρικές συνθήκες θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερες, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για δεκάδες δρομείς από τον Ορχομενό και την γύρω περιοχή που φόρεσαν την μάσκα τους και έτρεξαν σ` ένα αγώνα δρόμου πο θα μπορούσε να διεκδικήσει και πανελλαδική – αν μη τι άλλο – πρωτιά! 



Η προετοιμασία του έχει ξεκινήσει καιρό, αλλά το Σάββατο, παραμονή του 3ου MaskaRun, από το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού του Δήμου Ορχομενού εθελόντριες και εθελοντές διαφόρων Συλλόγων της πόλης συμμετείχαν στη διανομή του υλικού προς τους εγγεγραμένους, φροντισμένο σε τσάντες οι οποίες περιείχαν το αναμνηστικό μπλουζάκι και φυλλάδιο πληροφοριών.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν και φέτος  κάθε προσδοκία αφού μόνο οι δηλωθέντες στη σειρά προαταιραιότητας για την προμήθεια της δωρεάν μπλούζας της διοαργάνωσης είχαν αγγίξει τους 400!  
Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είχε μια απίστευτη κινητηκότητα ως λειτουργία, για πρώτη φορά, Κέντρου Εγγραφών αφού πέρασαν και παρέλαβαν τις τσάντες τους τομεγαλύτερο ποσοστο  των εγγεγραμένων!






Υπερήφανος – Παπαθωμά έκαναν την εκκίνηση… 

Η καρδιά του 3ου MaskaRun φέτος χτύπησε  στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων από την οποία δόθηκε και η εκκίνηση… αλλά και ο τερματισμός με τους δρομείς να παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους και τα άλλα υποστηρικτικά. 
Για το φετινό MaskaRun εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμα. τον Δήμαρχο Ορχομενού και Πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Λουκά Υπερήφανο και τα μέλη του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού,  πρόσφεραν και στήριξαν την διοργάνωση προμηθεύοντας διάφορα είδη:
Η DOLE HELLAS μπανάνες, η ΑΓΝΗ αναψυκτικά, η COPYCARE Θοδωρής Ζησιμόπουλος εκτύπωση εντύπων, ο CITY FM 92 Πάνος Καρβούνης που δημιούργησε τα ηχητικά σποτ, η Αθλητική Ένωση Ορχομενού αναψυκτικά, η EFH STUDIO την προθέρμανση των συμμετεχόντων, ο Γιάννης Πάνου για την δημιουργία του διαφημιστικού εντύπου για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και οι ιστοσελίδες Asopichos και MaskaRun.
Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΑΣΠΟΡ, Sirios fm 95,8, City fm 92, Ράδιο Καρπενήσι 97,5, orchomenos-press, Ορχομενός Ενημέρωση, gazzetta.gr, runningnews.gr, tanea.gr, athleticsmagazine.gr, runnermagazine.gr, gatherpoint.gr, runnermagazine.gr, asopichos.gr, maskarun.gr.
Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολύτιμη συνεργασία στα μέλη του Παραδοσιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ορχομενού, στο προσωπικό του Αστυνομικού τμήματος Ορχομενού και στα μέλη της ΜΟΤΟλέσχης Ορχομενού. Στον Αντιπερειφερειάρχη κ. Γιάννη Περγαντά που πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες. Στους Αντιδημάρχους κκ Κική Καραβαγγέλη και Γιάννη Νταβαλούμη, στον πρόεδρο της ΔΚ Ορχομενού κ. Βασίλη Τάγκαλη  καθώς και στο προσωπικό του Δήμου. Επίσης στα μέλη των Συλλόγων: Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, του Συλλόγου «Καλλιτεχνική Πορεία», του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, «Οιππότες του θεάτρου» Ορχομενού, του Συλλόγου Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία Ορχομενού, Μινύες και της ιστοσελίδας www.asopichos.gr – www.MaskaRun.gr














































































































ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού θέλει να ευχαριστήσει μετά το πέρας του Maskarun που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη μας τους εξής:
την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- ΠΕ Βοιωτίας και την κα Φανή Παπαθωμά
τον Δήμο Ορχομενού
την ΑΕΟ
το Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού ''ΝΕΦΕΛΗ''
τη Μοτολέσχη Ορχομενού
την Ένωση Εμπόρων και Βιοτεχνών Ορχομενού
το Σύλλογο ''Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού''
το Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού
τους Οιπότες του Θεάτρου
του Συλλόγου ''Άσκηση , Ψυχαγωγία , Υγεία''
τον κο Μπάμπη Ζαννιά και την ιστοσελίδα asopichos.gr
τους εθελοντές από τον ΠΠΣΟ 

και φυσικά , όλο τον κόσμο που συμμετείχε!!!


Συγχαρητήρια σε όλους και...του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: