Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ευχές για «καλή συνεργασία» αντάλλαξαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ορχομενού – Δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για ενίσχυση του Πολιτιστικού Κέντρου


Τη δέσμευση του Δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου να στηριχθούν παντοίο τρόπο οι δυνάμεις που παράγουν πολιτισμό στον τόπο μας με την παράλληλη αναβάθμιση των υποδομών του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού επανέλαβε – με αφορμή την πρόσφατη κοπή της βασιλόπιτας στο κέντρο OASIS των συλλόγων που φιλοξενούνται κάτω από τη στέγη του   – ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιώργος Βούτσας. 





Ο κ. Βούτσας –τοπικός σύμβουλος Ορχομενού και από τα ιδρυτικά μέλη του Δημοτικού Θεάτρου Ορχομενού – ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία τους αλλά και την παρουσία τους, αφού από αυτή τους την συνάντηση δεν έλειπε κανείς: Εκπρόσωποι από τον Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού, το Σύλλογο Άσκηση, Ψυχαγωγία, Υγεία Ορχομενού, την Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού, τον Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού, την Αθλητική Ένωση Ορχομενού, την Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού, ήταν εκεί αφού πάνω απ` όλα αυτό που τους ενώνει είναι η κοινή προσπάθεια για την πολιτιστικοκοινωνική αναβάθμιση του τόπο μας.








 Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας από τον π. Χαράλαμπο, χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Βούτσα για τις υπηρεσίες τους αλλά και για την… γκρίνια του προκειμένου το Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού να είναι πλήρως εξοπλισμένο και ικανό να ανταποκριθεί σ` όλες τις ανάγκες των συλλόγων της πόλης μας.

Την πρόσκλησή τους αποδέχθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ, Αντιδήμαρχοι  και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ορχομενού κ. Βασίλης Τάγκαλης.

Τυχερός της βραδιάς, ήταν ο νεαρός Νίκος Παπαγεωργίου στον οποίο έτυχε και το  φλουρί του 2018. Καλότυχος!

Και του χρόνου, όλοι μαζί για τον τόπο μας και την πρόοδό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: