Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στη 1η Επιμορφωτική του Εσπερίδα με θέμα «Πρόληψη, Έγκαιρη Διάγνωση στον Καρκίνο του Μαστού» στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας


Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 την  1η Επιμορφωτική  του Εσπερίδα  με θέμα «Πρόληψη, Έγκαιρη Διάγνωση στον Καρκίνο του Μαστού» με ομιλήτρια την καταξιωμένη Γενική Χειρουργό με εξειδίκευση στην Χειρουργική Μαστού κα Μανίκα Κατερίνα.









Η Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας , Κοινωνική Λειτουργός κα Παπανικολάου Αικατερίνη συντόνισε  την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και προέβαλε βίντεο σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΚ .
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το Σύλλογο Γυναικών Ελάτειας με πρόεδρο την συμβολαιογράφο κα Φουσέκη Ελένη και τον Σύλλογο Νεολαίας Ελάτειας που εκπροσωπούσε  η κα Τσαπραίλη Χρύσα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας,  για το λόγο αυτό οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον  Δήμαρχο κύριο Γεώργιο Γώγο, τους Αντιδημάρχους κύριο Ζήσιμο Λαπατσάνη,  Κωνσταντίνο Πόρο, Αθανασία Στιβακτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς, η όποια διαβιεί στην Ελάτεια  κα Τρομπούκη Μαρία , η ιδιοκτήτρια του Ιατρικού Κέντρου Λιβαδειάς κα Άννα Μαρία Παπανικολάου , η οποία διατηρεί μικροβιολογικό ιατρείο στην Ελάτεια.


  





Δεν υπάρχουν σχόλια: