Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με το Δήμαρχο Τανάγρας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης,  συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, με τον  Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια, παρουσία του βουλευτή του Νομού Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.

Ο κ. Περγάλιας ενημέρωσε τον υπουργό για μια σειρά από έργα υποδομής που έχει σχεδιάσει ο δήμος, ενώ συζητήθηκαν και  ευρύτερα ζητήματα που έχουν σχέση με τις τοπικές υποθέσεις, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την πολιτική του υπουργείου. Τα έργα αφορούν κυρίως την ενίσχυση και αποκατάσταση των υποδομών ύδρευσης, αλλά και αποχέτευσης του δήμου, όπως επέκταση και αποκατάσταση δικτύων ύδρευσης, εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και άλλα παρόμοια έργα. Ενδεικτικά, τουλάχιστον δύο από αυτά, τα οποία δεν εντάχθηκαν τελικά σε άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα, εκτιμάται ότι είναι δυνατόν να ενισχυθούν στο πλαίσιο της τελευταίας πρόσκλησης του «ΦιλόΔημος» για τα έργα αποχέτευσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα εξεταστεί με προσοχή η αντιστοίχιση έργων και χρηματοδοτικών προγραμμάτων του υπουργείου, προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως κάθε δυνατότητα ενίσχυσης των αναγκαίων έργων υποδομής, τα οποία βελτιώνουν την ζωή των πολιτών, αλλά τονώνουν και την τοπική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: