Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ανάδειξης της ΠΟΠ Γαστρονομίας της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική της Σύμπραξη προτίθενται να συμμετάσχουν στην,
Εκδήλωση Ανάδειξης της ΠΟΠ Γαστρονομίας της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
η οποία θα λάβει χώρα στο εστιατόριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 26 Ιουνίου 2018, με σκοπό την προβολή των ΠΟΠ προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας μέσα από την τοπική της γαστρονομία. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα σερβιριστούν πιάτα βασισμένα στα ΠΟΠ προϊόντα της Περιφέρειάς μας και επιμελημένα από το σεφ κύριο Κωνσταντίνο Τζιτζικάκη.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί ΠΟΠ προϊόντων, ΠΓΕ οίνων αλλά και λοιπών αγροδιατροφικών προϊόντων, οι οποίοι επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό για αυτή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να τα αποστείλουν στα γραφεία της Αγροδιατροφικής της Σύμπραξης, Λεωφ. Χαϊνά 93, Τ.Κ. 34132, Χαλκίδα, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.
Παράλληλα, όσοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων το επιθυμούν, μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή της Περιφέρειας, ώστε σε συνεργασία με το γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Βέλγιο, και πάντα στα πλαίσια της εν λόγω εκδήλωσης, να λάβουν μέρος σε συναντήσεις (B2B) με επιχειρήσεις εισαγωγής, διακίνησης και διανομής προϊόντων στο Βέλγιο. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων καλύπτονται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν το συντομότερο δυνατό στο info@agrifoodcentralgreece.gr και σε καμία περίπτωση αργότερα από την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κ. Δέσποινα Καμπουροπούλου, τηλ. 2221353543).

Δεν υπάρχουν σχόλια: